Over iidentify

Wat is iidentify?
iidentify is een online recruitment platform waar je jezelf kan verbinden met werkgevers om zo in hun talentpool opgenomen te worden. Jouw profiel is alleen zichtbaar voor werkgevers waarmee je verbonden bent in iidentify, verder voor niemand.
Hierdoor heb jij alle controle over welke werkgevers jouw profiel in kunnen zien. iidentify zorgt ervoor dat je up-to-date blijft van vacatures en nieuws van de werkgevers waarmee je verbonden bent.

Hoe werkt iidentify?
Hieronder volgen een aantal simpele stappen over het gebruik van iidentify.

  1. Registreer en creëer jouw profiel op iidentify.

  2. Zoek werkgevers waarin jij geïnteresseerd bent en verbind hiermee. Jouw profiel wordt alleen maar zichtbaar voor werkgevers waarmee je verbonden bent. Dit zorgt ervoor dat jij de controle hebt over wie jouw gegevens te zien krijgt en alleen werkgevers waarin jij geïnteresseerd bent jou kunnen benaderen.

  3. Vind relevante vacatures en klik op de interesse knop. Wanneer je jouw interesse hebt getoond over een vacature is jouw profiel alleen zichtbaar voor de werkgever van deze specifieke vacature.

  4. Om up-to-date te blijven over nieuws en vacatures van jouw werkgevers kun je jouw bedrijvenpagina checken of de e-mails van iidentify.


Wat is er allemaal mogelijk op het iidentify platform?
Het grote doel, het vinden van jouw volgende werkgever!

  • Zoeken naar vacature en werkgevers waarin jij geïnteresseerd bent

  • Het creëren van een profiel

  • Het verbinden met werkgevers waarin jij geïnteresseerd bent om zo te zorgen dat zij contact op kunnen nemen met jou

  • Interesse tonen in vacatures

  • Op de hoogte blijven van nieuws en vacatures van werkgevers waarmee jij verbonden bent


Verbinden met werkgevers
Wat houdt het in als ik verbonden ben met een werkgever?
Het verbinden met een werkgever zorgt ervoor dat deze jouw profiel te zien krijgt. Alleen de werkgevers waarmee je verbonden bent kunnen jouw gegevens inzien, zo heb jij dus de controle over welke werkgevers contact kunnen opnemen met jou. We zullen jou ook op de hoogte houden van nieuws en nieuwe vacatures van werkgevers waarmee jij verbonden bent per email, deze informatie is ook te zien in jouw eigen ‘’mijn werkgevers pagina’’.

Hoe kan ik verbinden met werkgevers?
Op de werkgever pagina staat een verbind knop, als je hierop klikt ben je verbonden met deze werkgever. Op de website zijn ook logo’s te zien met werkgevers, deze hebben ook een verbind knop. Ook als je hierop klikt ben je automatisch verbonden met deze werkgever.

Hoe kan ik de verbinding verbreken met een werkgever?
Op de pagina ‘mijn werkgevers’ kan je ook de verbinding weer verbreken met de werkgever.


Interesse tonen in een vacature
Wat houdt interesse tonen in?
Als je op de interesse tonen knop hebt gedrukt, dan kan de werkgever dit zien, en ziet ook jouw profiel. Als de interesse wederzijds is dan zullen we dit melden in een email. Houd er rekening mee dat het tonen van interesse geen sollicitatie is! Mocht je toch gelijk willen solliciteren klik dan op de link in de vacaturepagina die doorlinkt naar de website van de werkgever.

Waarom staat er bij sommige vacatures geen interesse knop?
Werkgevers beslissen zelf of zij een interesse knop willen hebben bij hun vacatures. Het kan dus verschillen per werkgever of er interesse getoond kan worden.

Is het tonen van interesse hetzelfde als een sollicitatie?
Nee. Het tonen van interesse in een vacature, zorgt er alleen voor dat jouw profiel zichtbaar wordt voor de werkgever van deze vacature. Mocht je willen solliciteren klik dan op de link in de vacaturepagina.

Kan ik mijn interesse terugtrekken?
Ja, dit kan je op de vacature pagina doen door op de ‘interesse terugtrekken’ knop te klikken.

Ik heb op de interesse knop gedrukt maar niks gehoord van de werkgever.
De interesse knop is geen sollicitatie, maar is bedoeld om contact te krijgen als er wederzijdse interesse is, dus als de werkgever jouw profiel interessant vindt voor de betreffende vacature.  
Mocht jouw getoonde interesse onbeantwoord blijven kan dit twee redenen hebben; De werkgevers is niet geïnteresseerd in jouw profiel of de werkgever heeft de tijd nog niet gehad om jouw profiel te beoordelen.


Profiel
Hoe kan ik mijn gegevens veranderen?
Op mijn profiel pagina kan je jouw gegevens veranderen. Om hier te komen klik je rechtsboven op jouw naam en daarna in het menu op mijn profiel.

Wat betekent de voortgangsbalk?
De voortgangsbalk laat zien hoe compleet jouw profiel op dit moment is. Zorg voor een zo compleet mogelijk profiel om zo de kans te vergroten dat werkgevers ook geïnteresseerd zijn in jou.

Kunnen alle werkgevers mijn profiel zien?
Nee. Alleen de werkgevers waarmee je verbonden bent kunnen jouw profielgegevens zien.

Hebben werving- en selectiebureau’s toegang tot mijn profiel?
Nee. Alleen de werkgevers waarmee je verbonden bent kunnen jouw profielgegevens zien.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn huidige werkgever mijn profiel niet kan zien?
Alleen werkgevers waarmee je verbonden bent kunnen jouw gegevens inzien. Dus om te zorgen dat bepaalde werkgevers jouw gegevens niet in kunnen zien, kan je ervoor kiezen om niet te verbinden met deze werkgevers. Jij hebt de controle over wie jouw gegevens te zien krijgt!


Mijn gegevens
Hoe kan ik mijn paswoord veranderen?
Op de mijn gegevens pagina is het mogelijk om jouw paswoord te wijzigen. Om hier te komen klik je rechtsboven op jouw naam en daarna in het menu op mijn gegevens.

Hoe kan ik mijn emailadres wijzigen?
Op de mijn gegevens pagina is het mogelijk om jouw emailadres te wijzigen. Om hier te komen klik je rechtsboven op jouw naam en daarna in het menu op mijn gegevens.