Ventolines

Duit 15, 8305 BB Emmeloord

Ventolines

Duit 15, 8305 BB Emmeloord

Ventolines is een allround dienstverlener in de dynamische windenergiemarkt. Het is gevestigd in Emmeloord. Het bedrijf levert diensten voor windprojecten in alle stadia: ontwikkeling, financiering & contractering, realisatie en beheer. De klanten zijn coöperaties, grondeigenaren met plannen voor windenergie, ontwikkelaars van windparken, investeerders en nutsbedrijven, die windprojecten geheel of gedeeltelijk aan Ventolines uitbesteden. 

Ventolines bundelt meer dan tien jaar kennis en ervaring met technisch, commercieel en politiek complexe projecten op land en in het water. Met de expertise van de werknemers neemt Ventolines haar klanten zorg en werk uit handen en door slimme regie verhoogt het bedrijf de slaagkans en versnelt het de realisatie van windparken.

Ventolines biedt een uitdagende en ondernemende werkomgeving met interessante projecten en mensen. Ventolines is altijd geïnteresseerd in sollicitaties van gemotiveerde en enthousiaste starters (afgestudeerd in windenergie), professionals en ervaren specialisten.

Klinkt interessant? Verbind je dan met Ventolines!

0527 616 167

Duit 15, 8305 BB Emmeloord


Ventolines biedt een uitdagende en ondernemende werkomgeving met interessante projecten en mensen. Ventolines is altijd geïnteresseerd in sollicitaties van gemotiveerde en enthousiaste starters (afgestudeerd in windenergie), professionals en ervaren specialisten. Interesse? Verbind je dan met ons!