Van Doorne

Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam

Van Doorne

Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam

Van Doorne is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam en Londen. Wij werken voor nationale en internationale cliënten in het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector. De 175 advocaten, notarissen en fiscalisten worden erkend als toonaangevende experts, zowel op hun vakgebied als in de sectoren waarin zij opereren. Van Doorne is een mensenkantoor, met persoonlijke aandacht voor de cliënt en voor elkaar. Het zorgt voor een no-nonsense aanpak en een laagdrempelige, open manier van werken, altijd in samenwerking met de cliënt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

De combinatie van hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid is wat het bedrijf onderscheidt. Van Doorne is al 85 jaar één van de meest gerenommeerde kantoren van Nederland. Cliënten zijn toonaangevende spelers in hun markten en wij zijn er trots op dat wij met hen vaak al jarenlange relaties onderhouden.

Wanneer je bij Van Doorne werkt, werk je iedere dag met specialisten samen om de belangen van de cliënten de behartigen. Dat doet het advocatenkantoor voor elke sector, op vele rechtsgebieden, zowel vanuit Amsterdam als Londen. Daarbij geloven zij in persoonlijke aandacht en een hechte samenwerking. Zowel met cliënten als met elkaar. Van Doorne is groot genoeg om alle specialismen in huis te hebben én klein genoeg om elkaar te vinden. Dat noemen ze ‘de charme van een groot kantoor’.

020 678 9123

Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam


Wanneer je bij Van Doorne werkt, werk je iedere dag met specialisten samen om de belangen van onze cliënten de behartigen. Daarbij geloven wij in persoonlijke aandacht en een hechte samenwerking. Interesse? Verbind je met ons!