UWV

La Guardiaweg 94-114, 1043 DL Amsterdam

UWV

La Guardiaweg 94-114, 1043 DL Amsterdam

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Het UWV zorgt voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast biedt het instituut arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. Ze voeren deze diensten uit als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. 

UWV is een organisatie met een maatschappelijke taak die streeft naar snel en goed geholpen klanten. Betrokken medewerkers in het hele land zetten zich dagelijks in op hun eigen werkterrein. Actief en vol overtuiging om klanten de beste dienstverlening te bieden.

Werken bij UWV betekent een bijdrage leveren aan het perspectief van de klanten. Vanuit je eigen vakgebied en functieniveau. Het maatschappelijke speelveld, de breedte van de dienstverlening en de politieke context zorgen voor een veelzijdige werkomgeving met aandacht voor jezelf, in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

088 - 898 20 10

La Guardiaweg 94-114, 1043 DL Amsterdam


Het maatschappelijke speelveld, de breedte van de dienstverlening en de politieke context zorgen voor een veelzijdige werkomgeving met aandacht voor jezelf, in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Interessant? Verbind!