TenneT

Utrechtseweg 310, 6812 AR Arnhem

TenneT

Utrechtseweg 310, 6812 AR Arnhem

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder die werkzaam is in Nederland en Duitsland. Via haar hoogspanningsnet zorgt TenneT voor een betrouwbare en ononderbroken elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers in de markten die het bedrijf bedient. TenneT telt zo’n 2.800 medewerkers die actief zijn in Nederland en Duitsland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Arnhem.
 
Met ca. 21.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen overschrijdt TenneT landsgrenzen om landen met elkaar te verbinden. TenneT behoort tot de vijf grootste elektriciteitstransporteurs in Europa en werkt nauw samen met overheden, belangenorganisaties, handelspartners en investeerders over de hele wereld. TenneT wil ervoor zorgen dat essentiële hoogspanningsinfrastructuur wordt ontwikkeld, aangelegd en efficiënt beheerd – nu en in de toekomst. Dit omvat zowel netten aan land en op zee als grensoverschrijdende elektriciteitsverbindingen. 
 
Om de doelen van TenneT te realiseren – leveringszekerheid bieden en meewerken aan een geïntegreerde en duurzame elektriciteitsmarkt in Noordwest-Europa – heeft het bedrijf ambitieuze mensen nodig met een passie voor energie en de drive om zowel hun eigen prestaties als die van hun team, continu naar een hoger plan te tillen. TenneT heeft altijd vacatures op het gebied van techniek en IT, en bij de stafafdelingen.
 
Werken bij TenneT betekent werken in een omgeving waar je volop kansen krijgt om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Bij TenneT komt je carrière in een stroomversnelling.

026 373 1111

Utrechtseweg 310, 6812 AR Arnhem


TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder die werkzaam is in Nederland en Duitsland. Via haar hoogspanningsnet zorgt TenneT voor een betrouwbare en ononderbroken elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers in de markten die het bedrijf bedient.