TenCate

Stationsstraat 11, 7607 GX Almelo

TenCate

Stationsstraat 11, 7607 GX Almelo

Ten Cate is een Nederlandse multinational en behoort internationaal tot de marktleiders in kunstgrasvezels, beschermingsmaterialen, composieten voor lucht- en ruimtevaart, etc. TenCate bestaat uit meerdere werkmaatschappijen. Deze bedrijven opereren redelijk autonoom, gegroepeerd per kernactiviteit waarbij onderlinge samenwerking essentieel is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almelo.

Het belangrijkste doel van het TenCate HR beleid is de behoeften en doelen van de organisaties en medewerkers zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten en daardoor mede vorm te geven aan de uitvoering van de TenCate strategie. TenCate streeft ernaar kennis te delen en te borgen, steeds de juiste medewerker op de juiste plaats te hebben, met de juiste ervaring en ontwikkelingshouding, op het juiste tijdstip en met een juiste beloning.

De medewerkers zijn vakmensen op hun eigen gebied met een resultaat- en oplossingsgerichte ondernemingszin die bereid zijn de uitdaging daadwerkelijk aan te gaan. Zij streven naar succes van hun eigen groep, in het belang van TenCate als een wereldwijd opererende onderneming. Daarvoor krijgen de medewerkers de gelegenheid zich individueel en beroepsmatig te ontwikkelen en te ontplooien in een (inter)nationale werkomgeving. TenCate biedt hen aantrekkelijke en uitdagende taken en verantwoordelijkheden in een veilige werkomgeving met ruimte voor initiatief en creativiteit.

0546 544 911

Stationsstraat 11, 7607 GX Almelo


Ten Cate is een Nederlandse multinational en behoort internationaal tot de marktleiders in kunstgrasvezels, beschermingsmaterialen, composieten voor lucht- en ruimtevaart, etc. TenCate bestaat uit meerdere werkmaatschappijen. Deze bedrijven opereren redelijk autonoom, gegroepeerd per kernactiviteit waarbij onderlinge samenwerking essentieel is.