StarApple

Henri Faasdreef 200, 2492 JP Den Haag

StarApple

Henri Faasdreef 200, 2492 JP Den Haag

Een brug slaan tussen aanbod van en vraag naar uiterst specifieke IT-specialisten. Dat is StarApple in één zin. Het bedrijf koppelt IT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap in hun carrière aan ambitieuze bedrijven. Dat doen ze sinds 2008, en inmiddels heeft het bedrijf stevig naam gemaakt binnen de Nederlandse IT-markt. 

StarApple werkt vanuit een mooie plek in Den Haag met een bevlogen team van servicegerichte recruitment consultants die elk een eigen expertiseveld en regio hebben. Van daaruit begeleiden ze kandidaten in het traject richting een nieuwe uitdaging. Dat deed het bedrijf eerst alleen op het gebied van development, maar al gauw ontstond de behoefte bij de klanten om ze ook te voorzien van specialisten uit IT-gerelateerde vakgebieden.

Inmiddels heeft StarApple al meer dan 1500 specialisten succesvol kunnen verbinden aan uiteenlopende organisaties. En het bedrijf is nog lang niet klaar.

088 321 8123

Henri Faasdreef 200, 2492 JP Den Haag


Inmiddels heeft StarApple al meer dan 1500 specialisten succesvol kunnen verbinden aan uiteenlopende organisaties. En we zijn nog lang niet klaar. Interesse? Verbind je met ons!