Sogeti

Lange Dreef 17, Vianen

Sogeti

Lange Dreef 17, Vianen

Sogeti is een Frans ICT-bedrijf dat in 1967 is opgericht. Na de oprichting volgen er tal van overnames, fusies, splitsingen en herstructureringen, en in 2002 wordt Sogeti opnieuw gelanceerd. Dit gebeurde met een bewuste terugkeer naar het oorspronkelijke uitgangspunt: het leveren van ICT-diensten in de landen waar Sogeti actief is, met een sterke lokale binding. Sogeti is een zusterbedrijf van Capgemini.
 
Sogeti telt in Nederland 6 vestigingen, in Amsterdam, Amersfoort, Eindhoven, Groningen, Cappelle aan de IJssel en Vianen, wat tevens het hoofdkantoor is. Er werken ruim 2.600 medewerkers bij Sogeti.
 
Medewerkers bij Sogeti zijn niet snel uit het veld te slaan en gaan graag een uitdaging aan. Bij Sogeti kan je je vakmatig én persoonlijk ontwikkelen. Sogeti biedt je een baan die je uitdaagt en stimuleert, en een carrière waarmee je het beste uit jezelf haalt. Het bedrijf is altijd op zoek naar enthousiaste studenten, Young Professionals en ervaren IT-professionals. 
 
 
 

+31 886 606 600

Lange Dreef 17, Vianen


Werken aan de nieuwste generatie Microsoft oplossingen. Doelen bereiken. Doorbraken creëren. Groeien. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?