Schoevers

Marathon 7, 1213PD Hilversum

Schoevers

Marathon 7, 1213PD Hilversum

Van beginnend MBO-niveau tot aan senior executive-niveau: Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het bedrijfsleven. Het bedrijf is gevestigd in Hilversum.

Werken bij Schoevers betekent werken bij een particulier opleidingsinstituut en arbeidsmarktbemiddelaar met een grote, gevestigde naam. Vanuit het hoofdkantoor in Hilversum wordt een organisatie bestuurd met talloze trainingslocaties verspreid over het hele land.

Werken bij Schoevers betekent ook werken in een groeiende organisatie. Je komt in een team van enthousiaste en gedreven collega’s die samen met freelance professionals ervoor zorgen dat onze klanten verzekerd zijn van een kwaliteitsproduct. In de omgang met de relaties, klanten en collega’s staan de Schoevers P’s centraal: persoonlijke aandacht, prettige leeromgeving en praktijk- en performancegericht.


035 750 6140

Marathon 7, 1213PD Hilversum


Werken bij Schoevers betekent ook werken in een groeiende organisatie. Je komt in een team van enthousiaste en gedreven collega’s die samen met freelance professionals ervoor zorgen dat onze klanten verzekerd zijn van een kwaliteitsproduct. Interesse? Verbind je met ons!