SBS

Rietlandpark 333 Amsterdam, NH 1019 DW Nederland

SBS

Rietlandpark 333 Amsterdam, NH 1019 DW Nederland


SBS is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot één van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland. Inmiddels telt het bedrijf rond de 500 werknemers, die gezamenlijk een sterke onderneming vormen. SBS is voor 33% in handen van Talpa en voor 67% van Sanoma.

SBS Broadcasting B.V., kortweg SBS, is een fullmedia bedrijf met vier Nederlandse commerciële televisiezenders (SBS6, Net5, Veronica en SBS9) en een online Video On Demand-platform (KIJK). Daarnaast maken ook SBS Productions (producent van o.a. Hart van Nederland en Shownieuws) en Veronica Uitgeverij (Veronica Magazine en Totaal TV) onderdeel uit van de organisatie.

Zie werken binnen SBS als topsport. Er wordt flink getraind, hard gewerkt en bij de overwinning worden de successen goed gevierd. En grijp je een keer naast de overwinning, dan is het belangrijk om de resultaten goed te analyseren, je aanpak mogelijk te wijzigen en de volgende keer weer vol voor de beker te gaan! Winst behaal je in een teamsport nooit alleen, dat kan alleen door een optimale samenwerking binnen het team en tussen de verschillende afdelingen. Zo doen zij dat ook. De onderlinge drive, de mensen en de mogelijkheden binnen de organisatie om te leren zijn de belangrijkste drijfveren van hun mensen zelf.

SBS gaat voor werken op top niveau!

Klinkt het interessant? Verbind je dan met ons!


+31 20 – 800 7000

Rietlandpark 333 Amsterdam, NH 1019 DW Nederland


SBS is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot één van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland. Inmiddels telt het bedrijf rond de 500 werknemers. Interessant? Verbind met ons!