SAS

Flevolaan 69, 1272 PC Huizen

SAS

Flevolaan 69, 1272 PC Huizen

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 75.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd THE POWER TO KNOW®. Het hoofdkantoor van SAS Nederland is gevestigd in Huizen.

SAS brengt bedrijfsbreed structuur aan in data. Dit stelt klanten in staat heldere analyses te maken, op feiten gebaseerde beslissingen te nemen en de juiste strategie te ontwikkelen. Daarmee krijgen klanten een blijvende voorsprong op de concurrentie, worden kosten bespaard en is er binnen de gehele organisatie betere prestatie. Met behulp van de software en dienstverlening van SAS halen klanten meer uit hun bedrijfsgegevens. SAS software is technologie- en platformonafhankelijk en daardoor naadloos te integreren met bestaande applicaties. 

De bedrijfsfilosofie van SAS is gebaseerd op de gedachte dat mensen de sleutel zijn tot creativiteit, innovatie en tevreden klanten. SAS legt de lat voor zichzelf bewust hoog, in de wetenschap dat mensen gelukkiger zijn als ze zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen. Of je nu software ontwikkelt, oplossingen verkoopt of klanten adviseert: jouw rol bij SAS is belangrijk.

Klinkt interessant? Verbind je dan met SAS!


035 699 6900

Flevolaan 69, 1272 PC Huizen


SAS legt de lat voor zichzelf bewust hoog, in de wetenschap dat mensen gelukkiger zijn als ze zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen. Of je nu software ontwikkelt, oplossingen verkoopt of klanten adviseert: jouw rol bij SAS is belangrijk. Interesse? Verbind dan met ons!