Rovidam Mondzorgbanen

Stationsweg 71, 6711 PL Ede

Rovidam Mondzorgbanen

Stationsweg 71, 6711 PL Ede

Rovidam Mondzorgbanen ondersteunt praktijken bij het vinden van goed gekwalificeerde medewerkers en bieden daarnaast een breed scala aan aanvullende diensten. Het bedrijf is al sinds 1997 actief als uw betrouwbare partner voor gespecialiseerde dienstverlening in de tandheelkundige branche in heel Nederland.

De arbeidsbemiddeling van Rovidam wordt gekenmerkt door een grondige aanpak. Hoewel kennis en ervaring van groot belang zijn, houdt het bedrijf ook sterk rekening met het soort praktijk waarin kandidaten komen te werken. Een grote moderne groepspraktijk vraagt om een andere medewerker dan een kleinere dorpspraktijk. Zo kijkt Rovidam Mondzorgbanen ook goed naar de persoonlijkheidskenmerken en het potentieel van de kandidaat, om zo een perfecte match te maken met de functie én de praktijk voor nu én de toekomst.


055 526 3200

Stationsweg 71, 6711 PL Ede


Rovidam Mondzorgbanen ondersteunt praktijken bij het vinden van goed gekwalificeerde medewerkers en bieden daarnaast een breed scala aan aanvullende diensten. Interesse? Verbind je met ons!