Robeco

Coolsingel 120, 3011 AG Rotterdam

Robeco

Coolsingel 120, 3011 AG Rotterdam

Robeco is een internationale vermogensbeheerder met een breed aanbod aan actieve beleggingen, van aandelenmarkten tot staatsobligaties. Tegenwoordig is Robeco het expertisecentrum van vermogensbeheer voor ORIX Corporation, Robeco’s meerderheidsaandeelhouder is gevestigd in Tokio, Japan. Het hoofdkantoor is echter gevestigd aan de Coolsingel, Rotterdam.

Bij Robeco geloven ze in sterk in duurzaam beleggen, kwantitatief onderzoek en toegevoegde waarde creëren voor hun klanten door innovatieve beleggingstechnieken.

Als vermogensbeheerder met een wereldwijde aanwezigheid zijn ze bij Robeco trots om een brede groep klanten te kunnen bedienen. Bij Robeco verlenen ze diensten aan institutionele klanten zoals pensioenfondsen, sovereign wealth funds, centrale banken en verzekeringsbedrijven. Ook bieden ze bij Robeco beleggingsmogelijkheden aan hun distributiepartners, algemene banken en private banks.
 
Bij Robeco zijn ze er sterk van overtuigd dat een Investment Engineer even innovatief als bedachtzaam moet zijn. De pioniersgeest zit er al lang in bij Robeco. Bij het bedrijf waren ze één van de eerste vermogensbeheerders die in opkomende markten belegden en de eersten die duurzaam beleggen serieus namen.

+31 10 224 1224

Coolsingel 120, 3011 AG Rotterdam


Robeco is een internationale vermogensbeheerder met een breed aanbod aan actieve beleggingen, van aandelenmarkten tot staatsobligaties. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Coolsingel, Rotterdam.