Pink Elephant

Gooimeer 18, 1411 DE Naarden

Pink Elephant

Gooimeer 18, 1411 DE Naarden

Pink Elephant is een Nederlandse IT onderneming die rond 1980 is ontstaan als bijverdienste van een drietal studenten aan de Technische Universiteit Delft. In de avonden en weekenden beheerden zij de grote mainframe computers van onder andere IBM, DOW Chemical en diverse Ministeries. Pink Elephant heeft in Nederland vestigingen in Naarden, ’s-Hertogenbosch en Breda. Wereldwijd werken er zo’n 400 werknemers, waarvan 80 in Nederland.

Pink Elephant is IT dienstverlener waar professionals graag werken en organisaties graag mee samenwerken. Medewerkers bij Pink Elephant worden Pinkers genoemd. Deze Pinkers brengen de opdrachtgevers naar een hoger niveau door wereldwijd voorop te lopen in de strategische IT ontwikkeling van deze opdrachtgevers. En dat doen zij met elkaar én met passie. 
 
Pinkers zijn doorslaggevend in het succes bij de klanten en daarmee bepalend voor de kracht en het succes van de organisatie. Daarom besteden ze bij Pink Elephant heel veel aandacht aan waar het écht om gaat: de ruim 300 Pinkers en alles wat zij nodig hebben om met plezier te werken en zich te blijven ontwikkelen.

+31(0)88 235 66 55

Gooimeer 18, 1411 DE Naarden


Pink Elephant is een Nederlandse IT onderneming die rond 1980 is ontstaan als bijverdienste van een drietal studenten aan de Technische Universiteit Delft. In de avonden en weekenden beheerden zij de grote mainframe computers van onder andere IBM, DOW Chemical en diverse Ministeries.