Omron International Automation Europe

Wegalaan 61, 2132 JD Hoofddorp

Omron International Automation Europe

Wegalaan 61, 2132 JD Hoofddorp

Omron Industrial Automation maakt deel uit van het wereldwijde Omron Corporation en is één van ‘s werelds marktleiders op het gebied van producten en toepassingsexpertise voor technologisch geavanceerde industriële automatiseringsproducten. Het hoofdkantoor van Omron Industrial Automation Europe is gevestigd in Hoofddorp.
 
Het hoofdkantoor van Omron Corporation is gevestigd in Kyoto in Japan. Wereldwijd is Omron een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van industriële automatisering. De onderneming is opgericht in 1933 en wordt geleid door president-directeur Yoshihito Yamada. Het bedrijf telt thans ruim 37.000 werknemers in meer dan 36 landen. Omron maakt producten en levert diensten voor uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder de fabrieks-, proces- en machineautomatisering, de maakindustrie en de gezondheidszorg. 
 
Bij Omron vind je wat je zoekt: een uitdagende, onafhankelijke functie, waarbij je werkt aan geavanceerde producten en technologieën, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige en aangename werkomgeving, en uitstekende kansen om jezelf te ontwikkelen. Omron verwacht van je dat je je continu blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, door jouw kennis, vaardigheden en capaciteiten up-to-date te houden om jouw prestaties te verbeteren.


023 568 1100

Wegalaan 61, 2132 JD Hoofddorp


Bij Omron vind je wat je zoekt: een uitdagende, onafhankelijke functie, waarbij je werkt aan geavanceerde producten en technologieën, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige en aangename werkomgeving, en uitstekende kansen om jezelf te ontwikkelen.