Nysingh

Vosselmanstraat 1, 7311 CL Apeldoorn

Nysingh

Vosselmanstraat 1, 7311 CL Apeldoorn

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseert het bedrijf met name sectoren als: Overheid, Zorg, Food, Onderwijs, Handel en Industrie, Insurance, Vastgoed en Bouw, Familiebedrijven, Innovatie, Design & Fashion en Duurzaamheid & Energie. 

Nysingh heeft locaties in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle en van oudsher een sterke positie in de regio. Maar dat maakt het bedrijf nog geen regionaal kantoor. Nysingh bedient cliënten in het hele land, zijn thuis in Europa en bovendien wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGLaw netwerk.

Nysingh is een kantoor van advocaten en notarissen dat voorziet in de juridische behoeften van bedrijven, instellingen en overheden. Het kantoor zorgt er voor dat klanten hun zaken goed geregeld hebben en lost problemen van de klant op. Het wil een topspeler zijn door een breed en hoogwaardig pakket aan diensten te combineren met een proactieve en klantgerichte houding. Respect voor elkaar, integriteit en de menselijke maat kenmerken de organisatie. Plezier in het werk en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke verdieping voor medewerkers zijn belangrijk.

055 527 1271

Vosselmanstraat 1, 7311 CL Apeldoorn


Plezier in het werk en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke verdieping voor medewerkers zijn belangrijk. Interesse? Verbind je met ons!