Noordhoff Uitgevers

Winschoterdiep 70A, 9723 AB Groningen

Noordhoff Uitgevers

Winschoterdiep 70A, 9723 AB Groningen

Noordhoff Uitgevers is de grootste educatieve uitgeverij van Nederland. Het ontwikkelt met veel plezier en professionaliteit materiaal voor vrijwel elk onderwijsniveau en levert producten en diensten voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, opleidingen voor professionals en het hoger onderwijs. Noordhoff is gevestigd in Groningen en Houten.
 
Noordhoff Uitgevers geeft De Grote Bosatlas uit ­- inmiddels uitgegroeid tot een hele Bosatlasfamilie ­- en andere producten die tonen dat leren leuk is, zoals de Lijsters, Loco en de populaire software van AmbraSoft.
 
Noordhoff Uitgevers houdt de behoefte in het onderwijs nauwlettend in de gaten, zeker ook als het om digitalisering gaat. Met multimediale methoden (lesmethoden naar keuze gedrukt, digitaal of in een combinatie daarvan) en het iPad aanbod (Studiekit) voor het voortgezet onderwijs en onze digibordsoftware voor het basisonderwijs is Noordhoff een van de voorlopers op het gebied van digitaal lesmateriaal. 

(050) 522 6922

Winschoterdiep 70A, 9723 AB Groningen


Noordhoff Uitgevers ontwikkelt met veel plezier en professionaliteit materiaal voor vrijwel elk onderwijsniveau. Het bedrijf levert producten en diensten voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, opleidingen voor professionals en het hoger onderwijs. Noordhoff is gevestigd in Groningen en Houten.