Netlijn

Stieltjesstraat 20, 3071JX Rotterdam

Netlijn

Stieltjesstraat 20, 3071JX Rotterdam

Netlijn is de personeelsbemiddelaar met bijna 15 jaar ervaring in het duurzaam werven, selecteren, matchen en detacheren van professionals voor het bedrijfsleven. Netlijn bemiddelt personeel op MBO+, HBO en WO niveau en is gespecialiseerd in de vakgebieden Techniek, ICT, Logistiek, Financieel, HRM, Juridisch, Office Support en Sales & Marketing.

Bij Netlijn geloven ze dat een succesvolle match niet gebaseerd is op de overeenkomst van functie-eisen en een cv alleen, voor een succesvolle samenwerking is de klik tussen bedrijfscultuur en persoonlijkheid van de kandidaat essentieel. Bij de personeelsbemiddelaar staat dit totaalplaatje voor zowel werkgever als kandidaat centraal in alles wat ze doen! Netlijn werkt snel, duidelijk en effectief aan het bieden van kwaliteit in personeelbemiddeling voor werkgevers en kandidaten. Met de hands on mentaliteit en inzet van de modernste recruitment en marketing technologieën werken ze bij Netlijn elke dag aan het maximale resultaat in de ideale match voor werkgever en kandidaat.

Netlijn is een jong, ambitieus werving & selectie bureau dat altijd op zoek is naar versterking in de vorm van nieuwe consultants voor de vestigingen in Amsterdam, en Rotterdam. Commercieel denkende mensen die het leuk vinden om bij te dragen aan de verdere groei van ons bedrijf in een ondernemende functie met verantwoordelijkheid, duidelijke doelstellingen en directe, open communicatie. 

(010) 313 05 30

Stieltjesstraat 20, 3071JX Rotterdam


Wij zijn een jong, ambitieus werving & selectie bureau dat altijd op zoek is naar versterking in de vorm van nieuwe consultants voor de vestigingen in Amsterdam, en Rotterdam. Interesse? Verbind je dan met ons!