Medtronic

Earl Bakkenstraat 10, 6422 PJ Heerlen

Medtronic

Earl Bakkenstraat 10, 6422 PJ Heerlen

Medtronic is ’s werelds grootste bedrijf gespecialiseerd in medische technologie, en helpt elk jaar de gezondheid en het leven van miljoenen mensen te verbeteren. Meer dan 85.000 werknemers wereldwijd zetten zich in om artsen en ziekenhuizen te helpen om patiënten in meer dan 155 landen een betere zorg te bieden. Medtronic heeft in Nederland vestigingen in Eindhoven, Heerlen, Maastricht en Kerkrade.
 
Medtronic streeft naar het ontwikkelen van medische technologie ter verbetering van de levenskwaliteit van mensen in de hele wereld. Met wereldwijd meer dan 280 vestigingen biedt Medtronic mensen geweldige mogelijkheden om hun horizon te verbreden en tot nieuwe inzichten te komen. 
 
Het bedrijf biedt diverse hulpmiddelen en bronnen om je te helpen jouw talent te ontwikkelen, bijvoorbeeld:
  • persoonlijke ontwikkelingsplannen
  • hulpmiddelen voor zelfreflectie en feedback
  • programma's voor mentors en collega-adviseurs
  • uitgebreide trainingen ter plaatse over onderwerpen als bedrijfskunde, techniek en wetenschap
  • vergoedingen voor onderwijs en studiebeurzen
 
Bij Medtronic heerst een innovatieve cultuur waarin gepassioneerde mensen aangemoedigd worden en tot ontplooiing komen. Als je een baan vindt bij Medtronic zul je samenwerken met enkele van de knapste koppen in de gezondheidsindustrie.

+31 (0)45-5668000

Earl Bakkenstraat 10, 6422 PJ Heerlen


Medtronic is ’s werelds grootste bedrijf gespecialiseerd in medische technologie, en helpt elk jaar de gezonheid en het leven van miljoenen mensen te verbeteren. Meer dan 85.000 werknemers wereldwijd zetten zich in om artsen en ziekenhuizen te helpen om patiënten in meer dan 155 landen een betere zorg te bieden