Marqt

Barentszplein 7, 1013 NJ Amsterdam, Nederland

Marqt

Barentszplein 7, 1013 NJ Amsterdam, Nederland

Marqt is een biologische supermarkt. Bij Marqt geloven ze dat dagelijkse boodschappen goed en gezond kunnen zijn voor iedereen. Dit kan als je durft te blijven kiezen voor wat echt belangrijk is. Door bijvoorbeeld boeren de ruimte te geven om producten te maken waar ze echt trots op zijn. Door respect te tonen voor dieren en zorg te dragen voor een goed milieu. Maar dat kunnen ze bij Marqt niet alleen. Daar hebben we jou ook voor nodig. Als we samen de juiste keuzes blijven maken, bepalen we zelf de kwaliteit van de boodschappen. Met echt goede producten en eerlijke prijzen, voor elke dag. 

Marqt zoekt regelmatig naar enthousiaste, nieuwe collega’s, met een passie voor écht eten. In de winkel richt je je dagelijks op het bedienen van de klanten, en ben je omgeven door de mooiste producten. Vanuit kantoor worden de winkels, de keuken en het distributiecentrum ondersteund, op zowel operationeel als strategisch vlak. Vanuit hier bouw je, samen met je collega's, verder aan onze missie.Vanuit het distributiecentrum wordt ervoor gezorgd dat de producten van onze Partners tijdig bij de winkels (en dus bij de klanten) zijn. Voor een baan in de logistiek ben je hier aan het juiste adres. In de eigen keuken van Marqt wordt het huidige assortiment kant-en-klaar gerechten samengesteld en bereid. Hiervoor zoeken ze regelmatig ondersteuning op het gebied van koken, inpakken en schoonmaken.

 

+31 20 820 7700

Barentszplein 7, 1013 NJ Amsterdam, Nederland


Bij Marqt geloven ze dat dagelijkse boodschappen goed en gezond kunnen zijn voor iedereen. Dit kan als je durft te blijven kiezen voor wat echt belangrijk is. Door bijvoorbeeld boeren de ruimte te geven om producten te maken waar ze echt trots op zijn. Interessant? Verbind met ons!