MainTec

IJsselburcht 4c, 6825 BP Arnhem

MainTec

IJsselburcht 4c, 6825 BP Arnhem

Maintec werft, selecteert en detacheert technisch personeel uit hun "Toolkit for Talent". Het bedrijf is onderdeel van de Humares Groep. Om te voldoen aan de vragen van opdrachtgevers maakt het bedrijf gebruik van haar dienstverleningsconcepten. 

Lokaal personeel werft Maintec op de lokale arbeidsmarkt in het 'Local for Local' concept. De projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

In het Maintec Leerbedrijf leidt Maintec mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werft Maintec internationaal personeel door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Dit concept wordt International Distance Matching genoemd.

+31 318 79 10 30

IJsselburcht 4c, 6825 BP Arnhem


Maintec werft, selecteert en detacheert technisch personeel uit hun "Toolkit for Talent". Het bedrijf is onderdeel van de Humares Groep.