Lukkien

Copernicuslaan 15, 6716 BM Ede

Lukkien

Copernicuslaan 15, 6716 BM Ede

Lukkien is een digitaal bureau, een fotostudio, een AV-productiebedrijf. En nog heel veel meer. Dat is best lastig onder één noemer te vangen. Daarom noemen ze zich tegenwoordig: Campus Lukkien. Een inspirerende plek waar mensen met verschillende talenten, achtergronden en specialismes samen werken om de beste, mooiste en meest effectieve communicatie-oplossingen te creëren. Waar werknemers van elkaar leren en door elkaar geïnspireerd worden. Waar een decorbouwer samenwerkt met een strateeg, een front-ender met een stylist en componist met een designer. Verschillend, maar met één doel voor ogen: het belang van de klant.

Door de unieke totaalpropositie in communicatie van Lukkien groeien ze continu. Daarom is Lukkien doorlopend op zoek naar het beste talent!

Met 225 creatieve professionals werkt het bedrijf aan vooruitstrevende off- en online communicatie. De marcom-uitingen voor (inter)nationale klanten worden onder één dak gerealiseerd. Lukkien beschikt over professionele studio’s met high-end faciliteiten. Een all-in-one formule met focus op creatie, productie en realisatie. Uitdagend en vernieuwend. Dát is Lukkien.  

Interessant? Verbind je met Lukkien!

0318 698 000

Copernicuslaan 15, 6716 BM Ede


Door de unieke totaalpropositie in communicatie groeien we continu. Daarom zijn we doorlopend op zoek naar het beste talent! Interesse? Verbind je dan met ons!