Luba

Eschertoren 1A, 2316 ET Leiden

Luba

Eschertoren 1A, 2316 ET Leiden

Luba Uitzendbureau is onderdeel van Luba Groep. In 2008 is Luba Groep overgenomen door t-groep, een Belgische uitzendorganisatie. 

Alle medewerkers werken van Luba werken vanuit hun eigen kracht aan het realiseren van de missie: het helpen van het MKB bij de in-, door- en uitstroom van medewerkers, zodat zij kan blijven ondernemen. Luba werkt daarbij samen met betrouwbare partners. 

Luba Uitzendbureau maakt de instroom van medewerkers voor het mkb mogelijk. Ze richten zich specifiek op organisaties met industriële en logistieke activiteiten en vervullen alle functies tot en met mbo-plusniveau.

De wereld van werk is drastisch aan het veranderen. Waar het precies heen gaat weet niemand. Wat ze bij Luba wel weten, is dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben om tot het beste resultaat te komen. We moeten samenkomen om elkaar (nog beter) te leren kennen en elkaar (nog beter) te leren begrijpen. Dan ontstaan de beste ideeën, de beste oplossingen en de beste matches.

071 516 3030

Eschertoren 1A, 2316 ET Leiden


Luba Uitzendbureau maakt de instroom van medewerkers voor het mkb mogelijk. Ze richten zich specifiek op organisaties met industriële en logistieke activiteiten en vervullen alle functies tot en met mbo-plusniveau.