LabResource

The Base A, Evert van de Beekstraat 1, 1118 CL Schiphol

LabResource

The Base A, Evert van de Beekstraat 1, 1118 CL Schiphol

LabResource is de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland. Het bedrijf werkt op basis van werving & selectie, detacheren en uitzenden voor voornamelijk vaste als ook tijdelijk functies. Het is gevestigd in Kerkrade.

LabResource is actief binnen alle vakgebieden zoals voeding, chemie, life sciences, farmacie, milieuchemie, klinische en medische chemie. LabResource is een recruitmentorganisatie voor laboratorium-professionals op WO, HBO en (t)MBO niveau. Het bedrijf verzorgt het recruitmentproces voor grote multinationals, onderzoeksinstituten, productiebedrijven, start-ups, commerciële laboratoria en overheidsinstanties. 

LabResource opereert in Nederland vanuit verschillende kantoren verspreid over het land. Zo is LabResource internationaal en landelijk vertegenwoordigd met een lokale service binnen handbereik.


020 406 97 50

The Base A, Evert van de Beekstraat 1, 1118 CL Schiphol


LabResource is de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland. We werken op basis van werving & selectie, detacheren en uitzenden voor voornamelijk vaste als ook tijdelijk functies. Interesse? Verbind je dan met ons!