Kwantum

Belle van Zuylenstraat 10, 5032 MA Tilburg

Kwantum

Belle van Zuylenstraat 10, 5032 MA Tilburg

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en Vlaanderen. Sinds 2014 is Kwantum onderdeel van de Homefashion Group (HFG). HFG is eigenaar van Kwantum Nederland, Kwantum België en Benesto BV. HFG heeft 110 winkels en diverse websites (bijna 30 miljoen bezoekers per jaar) in Nederland en Vlaanderen met meer dan 1600 medewerkers. Kwantum is in Nederland marktleider in wand-, raam- en vloerproducten. Achter één op de 4 ramen in Nederland hangen gordijnen van Kwantum. Het hoofdkantoor van Kwantum is gevestigd in Tilburg. 

Werken bij Kwantum betekent deel uit maken van een organisatie die leuk en eigentijds wonen voor iedereen bereikbaar maakt. Dit doen ze bij Kwantum met veel plezier, gedrevenheid en de nodige kennis over Retail; elke medewerker vanuit zijn eigen rol. Hierdoor blijft het bedrijf continu in beweging, waardoor er volop kansen en uitdagingen voor jou als medewerker liggen.

Wat kun je bij Kwantum verwachten?

  • Werken met en voor mensen; werken met eigentijdse producten, dynamiek van retail

  • Allround verkoper worden; flexibel kunnen werken

  • Parttime leidinggeven; leidinggeven over meerdere winkels

  • Training on the job, opleidingen en doorgroeimogelijkheden

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, bonusregeling en personeelskorting


Voel jij je thuis bij deze waarden, heb jij de Kwantum spirit? Verbind je dan met Kwantum!


+31 13 462 6626

Belle van Zuylenstraat 10, 5032 MA Tilburg


Werken bij Kwantum betekent deel uit maken van een organisatie die leuk en eigentijds wonen voor iedereen bereikbaar maakt. Interesse? Verbind je dan met ons!