Kneppelhout & Korthals Advocaten

Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

Kneppelhout & Korthals Advocaten

Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

Kneppelhout & Korthals – in 1979 opgericht door Jan Kneppelhout en Benk Korthals (Minister van Justitie in het kabinet Kok II en Minister van Defensie in Balkenende I) - is een middelgroot full-service advocatenkantoor in Rotterdam dat zich richt op ondernemers in de handel, industrie, maritieme sector, transport, export, bouw, vastgoed en telecom. Ondernemers die iets maken, merken bouwen, handel drijven, financieren en exporteren. Ondernemers die hun nek uitsteken maar hun hoofd niet willen verliezen.

De 51 advocaten hebben alle expertise in huis om ondernemers perfect bij te staan, maar de klantbenadering en service is wat het bedrijf echt de moeite waard, anders en bijzonder maakt. Kneppelhout begint bij de klant en zijn wereld en zien klantbeleving en –tevredenheid als the holy grail voor langdurige samenwerking.

Het is kortom de missie en permanente opdracht van Kneppelhout om ‘klanten succesvol verder te helpen’. Het bedrijf wil haar klanten helpen succesvol te ondernemen door een business partner te zijn die proactief en pragmatisch adviseert, juridische barrières wegneemt, altijd een stap extra zet en klantbeleving centraal stelt.

010 400 5100

Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam


Onze 51 advocaten hebben alle expertise in huis om ondernemers perfect bij te staan, maar de klantbenadering en service is wat het bedrijf echt de moeite waard, anders en bijzonder maakt.