Jumbo

Rijksweg 15, 5462 CE Veghel

Jumbo

Rijksweg 15, 5462 CE Veghel

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen met ongeveer 60.000 werknemers. La Place, Super de Boer en C1000 behoren tot dezelfde organisatie. Het hoofdkantoor van Jumbo is gevestigd in Veghel, Noord-Brabant.
 
Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen ze hun uiterste best ervoor te zorgen dat alle klanten 100% tevreden zijn. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen ze niet alleen, maar samen met al de medewerkers en partijen waarmee ze samenwerken.
 
Klantgerichtheid is de rode draad in de manier van werken van Jumbo. Bij alles wat ze doen staat de klant centraal. Dat is ook de basis van de unieke formule. Niet alleen de klanten profiteren ervan: ook voor de medewerkers is het prettig én leuk om op deze manier te werken. De 7 Zekerheden zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel:
  1. Euro’s goedkoper
  2. Service met een glimlach
  3. Voor ál uw boodschappen
  4. Vers is ook écht vers
  5. Vlot winkelen
  6. Niet tevreden? Geld terug!
  7. Uw wensen centraal
 
Jumbo is een echte mensenorganisatie en dat merk je. Je mag rekenen op onder meer: een prima salaris, een prettige werksfeer en alle kansen om je te ontwikkelen.

0413 380 200

Rijksweg 15, 5462 CE Veghel


Jumbo is een Nederlandse supermarktketen met ongeveer 60.000 werknemers. La Place, Super de Boer en C1000 behoren tot dezelfde organisatie. Het hoofdkantoor van Jumbo is gevestigd in Veghel, Noord-Brabant