Julius Clinical

Broederplein 41, 3703 CD Zeist

Julius Clinical

Broederplein 41, 3703 CD Zeist

Julius Clinical is een unieke Academisch Onderzoek Organisatie, die sterk wetenschappelijk leiderschap combineert met operationele excellentie om innovatieve nationale en internationale klinische trials uit te voeren. Er werken op het moment 160 full- en part-time professionals. Het is gevestigd in Zeist. 

De partners van Julius Clinical zijn toonaangevende farmaceutische, biotechnologische, medische apparatuur en voedingsbedrijven, evenals academische onderzoekers. Julius Clinical richt zich op klinische trials die hoogstwaarschijnlijk een grote invloed hebben op medicijnen en op het leven van mensen. Dit soort manier van onderzoek doen vereist meer dan een 'one-size-fits-all' aanpak, de mix van wetenschappelijke en operationele expertise stelt Julius Clinical is staat om resultaten efficiënt, op tijd en binnen budget te leveren. 

Julius Clinical is een snel groeiende wetenschappelijk onderzoek organisatie, waar op het moment 160 professionals werken. De bedrijfscultuur kan het best omschreven worden als dynamisch, open, coöperatief, motivationeel, collegiaal en inspirerend. Het bedrijf stelt duidelijke doelen, werken hard om deze te bereiken, en vieren hun successen. Julius Clinical is altijd op zoek naar getalenteerde nieuwe collega's, en u bent van hart welkom om met Julius Clinical te connecten. 

030 656 9900

Broederplein 41, 3703 CD Zeist


Julius Clinical is altijd op zoek naar getalenteerde nieuwe collega's, en u bent van hart welkom om met Julius Clinical te connecten.