Janssen Interim Services

Koopmanslaan 27-B, 7005 BK Doetinchem

Janssen Interim Services

Koopmanslaan 27-B, 7005 BK Doetinchem

Janssen Interim Services is een technisch intermediair, opgericht in 2001 en sinds deze oprichting actief in de bemiddeling van werkzoekenden naar een passende baan in een technische omgeving. Of het nou gaat om tijdelijke vacatures, of vacatures voor langere duur, bij Janssen is alles mogelijk. Het bedrijf is gevestigd in Doetinchem.

De missie van Janssen is om elke gemotiveerde werkzoekende een baan te bieden die past bij zijn of haar mogelijkheden en ambities. Ze streven ernaar om goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers tewerk te stellen bij de opdrachtgevers.

De ambitie is om hét aanspreekpunt te worden als het gaat om technisch personeel in Oost - Nederland. Dit wil het bedrijf onder andere bereiken door intensieve contacten te onderhouden met zowel werkzoekenden als werkgevers. De ideale match tussen werkgever en werknemer is een kwestie van mensenkennis.

0314 374 940

Koopmanslaan 27-B, 7005 BK Doetinchem


Onze missie is om elke gemotiveerde werkzoekende een baan te bieden die past bij zijn of haar mogelijkheden en ambities. Wij streven ernaar om goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers tewerk te stellen bij onze opdrachtgevers. Interesse? Verbind je dan met ons!