ITON

Het Eeftink 22, 7541 WH Enschede

ITON

Het Eeftink 22, 7541 WH Enschede

ITON ontwerpt, bouwt en onderhoudt IT infrastructuren voor overheid, zorg en commercie. Het bedrijf heeft vestigingen in Hoofddorp, Veenendaal en Enschede. Verdeeld over deze locaties telt het bedrijf ruim 125 werknemers.
 
ITON is als innovatieve organisatie met een sterke groeiambitie altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Kom jij ons team versterken, dan krijg je een uitdaging mee: verras, verbaas en verwonder klanten met kennis en kunde.
 
Je krijgt de ruimte om je functie naar eigen inzicht in te vullen en eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. Kenmerkend voor ITON is het hoge kennisniveau. De medewerkers zijn allemaal erg ambitieus en streven naar succes. ITON biedt ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van onder meer trainingen, certificeringen en opleidingen en biedt professionele begeleiding om je persoonlijke doelstellingen te behalen.

088 070 0600

Het Eeftink 22, 7541 WH Enschede


ITON ontwerpt, bouwt en onderhoudt IT infrastructuren voor overheid, zorg en commercie. Het bedrijf heeft vestigingen in Hoofddorp, Veenendaal en Enschede. Verdeeld over deze locaties telt het bedrijf ruim 125 werknemers