iidentify

Lomanlaan 55, 3526 XC Utrecht

iidentify

Lomanlaan 55, 3526 XC Utrecht

Voor kandidaten :
Ontdek interessante werkgevers in iidentify, verbind je met hen, blijf op de hoogte van hun nieuws en banen en toon interesse in hun vacatures met één klik.
Alleen werkgevers waarmee jij verbonden bent kunnen jouw profiel zien en als je interesse hebt getoond in een vacature neemt de werkgever bij wederzijdse interesse contact met jou op.

Voor werkgevers:
Wil je te weten komen wie jouw organisatie interessant vindt, wie er op jouw carrière site zit maar nooit solliciteert? Wil je automatisch een talent pool bouwen en in staat zijn om jouw talent pool op de hoogte te houden van nieuws en vacatures? Wil je meldingen ontvangen als iemand in jouw talent pool geïnteresseerd is in een vacature? Sluit je dan aan bij honderden werkgevers die allemaal hetzelfde wilden en het inmiddels allemaal hebben.

iidentify is opgezet door de oprichters van OnRecruit in 2016 met de hulp van meer dan 200 werkgevers en is momenteel actief in Nederland.
 

088 900 7001

Lomanlaan 55, 3526 XC Utrecht


Op iidentify ontdek je werkgevers, toon je interesse in hen en hoor je of zij jou ook interessant vinden. Met behulp van iidentify bouwen werkgevers hun talent pool op en hebben ze dus hun volgende hires klaar staan.