Guidion

James Wattstraat 77-79, 1097 DL Amsterdam

Guidion

James Wattstraat 77-79, 1097 DL Amsterdam

Guidion is de nummer 1 computerhulp van Nederland. Bij Guidion wordt er gewerkt met een uitgebreid netwerk van ZZP ICT ondernemers door heel Nederland. Vandaag de dag werken er meer dan 600 mensen voor Guidion. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.
 
Mensen digitaal verder helpen, Nederland digitaal verder helpen. Dat is de reden dat Guidion ooit is gestart. Guidion is een service organisatie. Het bedrijf ondersteunt grote A-merken waaronder UPC, Ziggo, XS4ALL, Telfort en Eneco bij hun installatie werkzaamheden. Er worden jaarlijks meer dan 500.000 consumenten geholpen met hun televisie, internet, telefonie aansluiting en het installeren van een slimme thermostaat.
 
De kennis die de medewerkers van Guidion hebben willen ze graag gebruiken en delen. Dat is hun taak, een mooie taak; de klant helpen, maar ook slimmer maken. Want bij Guidion wordt er gelooft in zelfstandigheid, van de klanten, maar ook van hun eigen werknemers.
Samen slimmer, dat is het doel.
 

Junior Accountmanager Solar

Amsterdam

GUIDION ZOEKT: Junior Accountmanager Solar Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Als Junior Accountmanager Solar begeleid je voor één van onze partners de complete installatie van zonnepanelen. OVER...

088 200 0100

James Wattstraat 77-79, 1097 DL Amsterdam


Guidion is de nummer 1 computerhulp van Nederland. Bij Guidion wordt er gewerkt met een uitgebreid netwerk van ZZP ICT ondernemers door heel Nederland. Vandaag de dag werken er meer dan 600 mensen voor Guidion. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam