GGN

Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

GGN

Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

GGN biedt alle diensten die nodig zijn om de waarde van klanten tot uitdrukking te brengen in betaalde rekeningen én om die klantwaarde te behouden, te herstellen of te vergroten. GGN adviseert over de inrichting van creditmanagement processen, traint medewerkers en biedt organisaties (tijdelijke) ondersteuning. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. 

De verhalen uit de praktijk van GGN gaan altijd over betalen, over geld. Maar als je verder kijkt, gaan ze vooral ook over mensen. GGN gelooft in een aanpak die mensen in hun waarde laat. In klanten integer en respectvol behandelen. Het resultaat is: maximale klantwaarde.

Bij GGN vinden ze het heel belangrijk dat onze mensen veel plezier hebben in hun werk. Als werkgever probeert GGN zich daarom in positieve zin te onderscheiden. Daarbij staan drie kernwaarden centraal: resultaatgerichtheid, mensenkennis én teamspirit.
  • Het motto ‘Reken op meer rendement’ geldt voor de opdrachtgevers, maar zeker ook voor de medewerkers. Aan de hand van een op maat gesneden ontwikkelingsplan daagt GGN je uit om het beste uit jezelf te halen.
  • Voor GGN is mensenkennis een drijvende kracht. Het bedrijf kent haar medewerkers, luisteren naar hun behoeften en beweegredenen, en stellen alles in het werk om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich prettig voelt.
  • GGN streeft naar een uitstekende teamspirit. Daarom stelt GGN gezamenlijke doelen en hecht het veel waarde aan een open manier van communiceren. Bovendien hebben ze op de juiste momenten oog voor waardering en stellen ze veel vertrouwen in de werknemers.
Iedere medewerker levert een belangrijke bijdrage aan het succes van de organisatie. En als werkgever laat GGN haar waardering daarvoor graag blijken. Klinkt dit interessant? Verbind je dan met ons!

+31 88 331 4444

Europalaan 500, 3526 KS Utrecht


Iedere medewerker levert een belangrijke bijdrage aan het succes van de organisatie. En als werkgever laat GGN haar waardering daarvoor graag blijken. Vind je dit interessant klinken? Verbind je dan met ons!