FlowFabric

Amperestraat 3b, 3861 NC Nijkerk

FlowFabric

Amperestraat 3b, 3861 NC Nijkerk

FlowFabric helpt organisaties veranderen. De expert in ontwikkeling van business applicaties gelooft dat de transformatiefactor van organisaties bepalend is voor de toekomstbestendigheid. Volgens FlowFabric is applicatieontwikkeling succesvol als het vanuit de business gedreven wordt. Daarom sluit FlowFabric nauw aan bij de business en business doelstellingen van haar klanten. Het bedrijf is gevestigd in Nijkerk. 

FlowFabric is een dynamische en ambitieuze projectorganisatie. Het werken in een team is erg belangrijk. Binnen deze teams werken medewerkers van FlowFabric dagelijks in verschillende rollen. Als er sprake is van een goede match dan stellen we samen het functieprofiel op. 

Ben jij ondernemend en eigenzinnig? Bij FlowFabric werken betekent dat je nooit zeker weet wat je volgende project is, of wat je over drie maanden te doen hebt. De afwisseling en dynamiek die daarmee gepaard gaat vind je leuk en gebruik je om jezelf verder te ontwikkelen. 

+31 (0)33 744 00 04

Amperestraat 3b, 3861 NC Nijkerk


Ben jij ondernemend en eigenzinnig? Bij FlowFabric werken betekent dat je nooit zeker weet wat je volgende project is, of wat je over drie maanden te doen hebt. De afwisseling en dynamiek die daarmee gepaard gaat vind je leuk en gebruik je om jezelf verder te ontwikkelen. Interesse? Verbind je met ons!