Feyenoord

Van Zandvlietplein 3, 3077 AA Rotterdam

Feyenoord

Van Zandvlietplein 3, 3077 AA Rotterdam

Feyenoord Rotterdam is een van de meest vooraanstaande en populaire voetbalclubs van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord Rotterdam is niet alleen op het veld constant in beweging, maar ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn. Feyenoord Rotterdam is een dynamische club die het motto ‘geen woorden maar daden’ hoog in het vaandel heeft staan. De club telt momenteel ongeveer 175 vaste medewerkers.

Feyenoord Rotterdam maakt gebruik van de faciliteiten van Stadion Feijenoord. Stadion Feijenoord N.V. exploiteert in volledig eigen beheer het stadion als typisch Rotterdamse locatie voor grootschalige evenementen maar ook voor kleine en grote zakelijke evenementen (in het ‘zalencentrum’). Het stadion telt momenteel ongeveer 60 vaste medewerkers. Stadion Feijenoord N.V. en Feyenoord Rotterdam N.V. zijn twee aparte rechtspersonen, maar reeds op diverse werkgebieden werkend vanuit één afdeling.


010- 492 94 44

Van Zandvlietplein 3, 3077 AA Rotterdam


Feyenoord Rotterdam is een van de meest vooraanstaande en populaire voetbalclubs van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord Rotterdam is niet alleen op het veld constant in beweging, maar ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn. Interesse? Verbind je dan met ons!