EW Facility Services

Sweerts de Landasstraat 27, 6814 DA Arnhem

EW Facility Services

Sweerts de Landasstraat 27, 6814 DA Arnhem

EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Het bedrijf is in 1990 opgericht en anno nu werken er 3.500 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem.
 
Door een hoog kwaliteitsniveau, zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen verhoogt EW Facility Services de schoonmaakbeleving van medewerkers en gasten. Al meer dan twintig jaar bedient het bedrijf de top van het bedrijfsleven in de kantoren- hotel- zorg- en leisure branche. Met een omzet van bijna 70 miljoen euro is het een belangrijke top-tien speler op de Nederlandse schoonmaakmarkt. 
 
Vanuit kantoren in Amsterdam, Arnhem en Rotterdam bedient EW Facility Services opdrachtgevers in Nederland. Daarnaast is het bedrijf ook actief in België vanuit het kantoor in Antwerpen.
 
Werken bij EW Facility Services betekent dat jij je steentje bijdraagt aan de beleving van een hotelgast of gebruiker. Opdrachtgevers kiezen voor EW Facility Services omdat zij een schone werkomgeving en een goede service belangrijk vinden. De medewerkers spelen daarin een belangrijke rol. Hun houding, gedrag en uistraling hebben daar namelijk grote invloed op. Zij bepalen samen met hun team hoe men de service van EW Facility Services beleeft. EW Facility Services biedt flexibele uren, een veelzijdige baan en een leuk team om mee te werken.

026 445 2400

Sweerts de Landasstraat 27, 6814 DA Arnhem


EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Het bedrijf is in 1990 opgericht en anno nu werken er 3.500 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem