EV-Box

Pedro de Medinalaan 31, 1086XP Amsterdam

EV-Box

Pedro de Medinalaan 31, 1086XP Amsterdam

In 2010, doorbrak EV-Box de markt van elektrische voertuigen (EV's) die toen nog in haar kinderschoenen stond. De oprichters kwamen met een progressief en helder concept: een laadstation dat volledig modulair is opgebouwd en dus gemakkelijk te vernieuwen is met alle (toekomstige) technologische ontwikkelingen.

EV-Box is sindsdien snel uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en gerelateerde cloud-based diensten. Met kantoren in Amsterdam, New York, Parijs en Antwerpen en meer dan 38.000 actieve laadpunten in ruim 840 steden wereldwijd, staat EV-Box vandaag symbool voor laden in het openbaar en biedt ze daarnaast EV-laadoplossingen aan particulieren, bedrijven en commerciële parkeerfaciliteiten.

In het groene en gloednieuwe pand in Amsterdam, werkt een talentvol en gedreven team met passie voor elektrisch rijden en duurzame technologie. Hier doen zij grootse ideeën op en werken ze die uit tot de beste producten. EV-Box vindt dat elk kantoor een inspirerende plek moet zijn waar iedereen met plezier samenwerkt en van elkaar leert. Als een team en een familie, een marktleider en een industrie-expert, heeft het bedrijf een omgeving gecreëerd waarin ze altijd gedreven de uitdagingen tegemoet gaan. Deze open cultuur brengt EV-Box tot waar zij vandaag staan.

Klinkt interessant? Verbind je dan met EV-Box!


+31887755444

Pedro de Medinalaan 31, 1086XP Amsterdam


EV-Box vindt dat elk kantoor een inspirerende plek moet zijn waar iedereen met plezier samenwerkt en van elkaar leert. Als een team en een familie, een marktleider en een industrie-expert, heeft het bedrijf een omgeving gecreëerd waarin ze altijd gedreven de uitdagingen tegemoet gaan. Interesse? Verbind je dan met ons!