Essent

Willemsplein 4, 5211 AK Den Bosch

Essent

Willemsplein 4, 5211 AK Den Bosch

Essent is een energieleverancier die gas, elektriciteit en andere energieproducten levert aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Essent staat in ’s-Hertogenbosch.
 
Essent is onderdeel van het internationale energieconcern RWE. RWE is één van Nederlands grootste producenten van conventionele en van duurzame energie. In Nederland en België werken ruim 2.600 werknemers voor Essent.
 
Werken bij Essent betekent werken in een open en informele sfeer en een dynamisch en inspirerend werkklimaat. Het bedrijf hecht grote waarde aan de juiste werk-privébalans en zorgt dat werknemers daarin worden ondersteund. Als onderdeel van RWE ligt er een prachtige internationale markt voor je open. 

Essent doet graag een beroep op creativiteit, betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid van de werknemers, in welke functie dan ook. Het wilt de best presterende én klantvriendelijkste energiedienstverlener van Nederland zijn. En daar zoekt Essent de beste mensen voor: mensen met de ambitie en drive om het verschil te maken. 

088 851 10 00

Willemsplein 4, 5211 AK Den Bosch


Werken bij Essent betekent werken in een open en informele sfeer en een dynamisch en inspirerend werkklimaat. We hechten grote waarde aan de juiste werk-privébalans en zorgen dat we jou daarin ondersteunen. Klanten rekenen op je. Want Essent levert slimme, handige energieoplossingen voor nu en in de toekomst