DPA Professionals

Lindelaan 16, 1405 AK Bussum

DPA Professionals

Lindelaan 16, 1405 AK Bussum

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Zo helpt het bedrijf professionals én organisaties om hun prestaties te verbeteren. Hiertoe steunt DPA op een landelijk netwerk van ruim 1.600 eigen professionals, hooggekwalificeerde zelfstandigen en ondersteunende medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bussum.

DPA Professionals stelt professionals in staat om hun kennis en kunde aan te wenden in passende uitdagingen en faciliteren hen in hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Door effectieve selectie en matching voorziet het bedrijf opdrachtgevers van de juiste specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. Zo kunnen beide doelgroepen soepel meebewegen met de marktontwikkelingen. Daarbij zijn de kernwaarden kundig, verbonden, ondernemend, persoonlijk en integer.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij DPA altijd voorop. Want haal je alles uit je talent, dan is dat niet alleen gunstig voor jou, maar ook voor DPA en haar klanten. Je wordt in dit proces intensief begeleid met coaching, trainingen en opleidingen en het bedrijf zorgt er samen met jou voor dat je werk- en privéleven in balans zijn. Interesse? Verbind je dan met DPA!


035 625 0505

Lindelaan 16, 1405 AK Bussum


Bij DPA word je intensief begeleid met coaching, trainingen en opleidingen en het bedrijf zorgt er samen met jou voor dat je werk- en privéleven in balans zijn. Interesse? Verbind je dan met DPA!