DeGraaf Contracting

Burgemeester de Beaufortweg 16, 3833 AG Leusden

DeGraaf Contracting

Burgemeester de Beaufortweg 16, 3833 AG Leusden

DeGraaf Contracting is een uitzendbureau dat technische medewerkers voorziet van een (nieuwe) baan bij een van haar opdrachtgevers. De landelijke dekking strekt zich uit van de randstad tot aan het hoge noorden. Hierbij bemiddelt het bedrijf technische mensen en vullen ze de vacatures bij hun opdrachtgevers in. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leusden. 

DeGraaf Contracting is onderdeel van DeGraaf Groep. Al ruim 25 jaar levert DeGraaf Groep verschillende personeelsdiensten in de techniek. DeGraaf stelt al sinds 1989 technisch personeel beschikbaar. DeGraaf bemiddelt uitvoerend personeel in de Elektrotechniek, Werktuigbouw, Installatietechniek (E&W), Bouw, Civiel en de (Petrochemische) Industrie. Binnen het grote kandidatenbestand beschikt DeGraaf over een breed geschoolde groep krachten welke vaak per direct beschikbaar zijn. Snelle levering is hierdoor mogelijk. 


033 496 3900

Burgemeester de Beaufortweg 16, 3833 AG Leusden


DeGraaf Contracting is een uitzendbureau dat technische medewerkers voorziet van een (nieuwe) baan bij een van haar opdrachtgevers.