Deen Recruitment

Otto Reuchlinweg 1084, 3072 MD Rotterdam

Deen Recruitment

Otto Reuchlinweg 1084, 3072 MD Rotterdam

 

Deen is, als één van de vier eerste (executive) Search, Recruitment, Assessment & MD bureaus, opgericht in 1937. Deen rekruteert, selecteert en ontwikkelt professionals, managers, directieleden en managementteams. Naast search & assessment activiteiten leveren de MD programma's van Deen een zichtbare bijdrage aan het vergroten van succes en continuïteit. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam. 

Deen verbindt de beste technische professionals en managers binnen hun vakgebied aan de opdrachten waar hun specialiteiten het meest tot zijn recht komen. Deen levert alleen professionals waarvan ze het niveau dan ook kunnen garanderen. Alle technici in het netwerk zijn zorgvuldig gescreend door de zelfontwikkelde assessments van Deen en beschikken over “een surplus aan talent” om het verschil te maken. Doordat zij meer werk verzetten in minder tijd verlopen de projecten efficiënt en worden deze snel en succesvol afgerond waardoor het de klant kosten bespaart.

010 206 6166

Otto Reuchlinweg 1084, 3072 MD Rotterdam


Deen verbindt de beste technische professionals en managers binnen hun vakgebied aan de opdrachten waar hun specialiteiten het meest tot zijn recht komen. Interesse? Verbind je met ons!