Consolid

Radarweg 511, 1043 NZ Amsterdam

Consolid

Radarweg 511, 1043 NZ Amsterdam

Buschauffeurs en vervoerbedrijven, beveiligers en evenementorganisatoren: sinds 1990 verbinden ze bij Consolid vakmensen aan opdrachtgevers in vervoer en veiligheid. Als marktleider is Consolid intussen het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in deze sectoren. Het bedrijf koppelt bedrijven aan mensen die al jaren in het vak zitten, of leiden ze op om vervolgens direct aan de slag te gaan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

De contouren van het idee om Consolid te starten waren eigenlijk best eenvoudig. Het openbaar vervoer heeft op bepaalde tijden van de dag, en tijdens diverse maanden in het jaar, verschillende behoeften aan inzet van chauffeurs. Idee: “laten we een pool van chauffeurs vormen, die tijdens die piekperioden kunnen worden ingehuurd”. Het eerste uitzendbureau voor buschauffeurs was geboren, en in oktober 1990 werd gestart met de eerste groep chauffeurs die op tijdelijke basis aan het werk ging.

Inmiddels kan Consolid zich het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid noemen en het bedrijf heeft de laatste 5 jaar een structurele groei mogen noteren. Naast buschauffeurs heeft het bedrijf bijvoorbeeld ook vele taxichauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, bezorgers, automonteurs, beveiligers en treinmachinisten op contract.

Sinds 2009 is Consolid in handen van de 2 zoons van een van de oprichters, Arian Mortier en Dennis Mortier. Zij vormen, samen met financieel directeur Kees van Laarhoven en operationeel directeur Marco Broeknellis, de directie van Consolid.

Op de 10 vestigingen verspreid over het land werken 150 collega's "bij de familie". Zij zorgen dat alles goed geregeld is voor de vele opdrachtgevers en de 3500 flexkrachten die zich voor ons en onze opdrachtgevers inzetten. Met persoonlijke benadering en zeer specialistische kennis van de markt, probeert het bedrijf haar missie optimaal uit te voeren. "Het onbezorgd flexibel werken mogelijk maken voor opdrachtgevers én medewerkers"!

020 586 1199

Radarweg 511, 1043 NZ Amsterdam


Inmiddels kunnen we ons het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid noemen en hebben we de laatste 5 jaar een structurele groei mogen noteren. Interesse? Verbind je met ons!