Conclusion

Herculesplein 80, 3584 AA Utrecht

Conclusion

Herculesplein 80, 3584 AA Utrecht

Conclusion Digital is een unieke digitale dienstverlener, gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Het bedrijf is opgericht in 1997, het succes dat er tot nu toe is geweest hebben ze te danken aan het inspringen op veranderingen en het benutten van kansen.
 
Het motto is ‘business done differently’ of te wel op een andere manier zaken doen. Conclusion heeft alle digitale expertise in huis om een organisatie te helpen transformeren, innoveren en groeien in een markt die constant veranderd.
Bij Conclusion wordt er voor opdrachtgevers gewerkt aan de toekomst. Een toekomst waarin er nieuwe markten worden veroverd, nieuwe verdienmodellen worden gelanceerd en er geïnnoveerd wordt.
 
De basis van Conclusion wordt gevormd door de waardering voor vakmanschap. Vanuit samenwerkende disciplines wordt de balans bewaakt. De balans tussen betrouwbaarheid en flexibiliteit van IT en de balans tussen de procedurele kant en de mens-zijde van organisaties. Vanuit deze stevige fundamenten kan Conclusion de dynamiek tussen IT en organisatie opzoeken. Beiden dagen elkaar uit om nieuwe wegen te verkennen, om invulling te geven aan uw ambitie.

030 219 3800

Herculesplein 80, 3584 AA Utrecht


Conclusion is een veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland met twee lines of business; IT services en Organisation services. Bij Conclusion werken ongeveer 1600 mensen