CompanyMatch

Peppelkade 64a, 3992 AK Houten

CompanyMatch

Peppelkade 64a, 3992 AK Houten

CompanyMatch identificeert en karakteriseert werkgevers op basis van bedrijfscultuur. Zodat werkzoekenden eenvoudig kunnen ontdekken welke werkgevers het beste bij hen passen. Alle werkgevers waar je mee kunt matchen zijn zelf actief betrokken bij CompanyMatch. Werkzoekenden gebruiken CompanyMatch om werkgevers te ontdekken, meer over zichzelf te leren en om een CompanyMatch mee te sturen met je sollicitatie. Want CompanyMatch gelooft dat je gelukkiger bent, beter presteert en meer zal bereiken wanneer je werkt bij een organisatie die bij je past. Het bedrijf is gevestigd in Houten. 

Alle werkgevers hebben een bedrijfsprofiel waarin werkzoekenden hun CompanyMatch kunnen bekijken. De CompanyMatch bestaat uit het match percentage met de werkgever en onderliggende thema’s. Hierdoor zie je eenvoudig hoe goed je bij de werkgever past. Je komt snel meer te weten over de bedrijfscultuur. De match is standaard alleen zichtbaar voor de werkzoekenden en niet voor de werkgever. Ga je solliciteren? Deel dan jouw CompanyMatch met de werkgever. Dat kan door de unieke link toe te voegen in je CV of motivatie. Of door je CompanyMatch te downloaden als PDF en als bijlage mee te sturen. 

030 637 3233

Peppelkade 64a, 3992 AK Houten


CompanyMatch identificeert en karakteriseert werkgevers op basis van bedrijfscultuur. Zodat werkzoekenden eenvoudig kunnen ontdekken welke werkgevers het beste bij hen passen.