Cisco

Haarlerbergweg 17-19, 1101 CH Amsterdam

Cisco

Haarlerbergweg 17-19, 1101 CH Amsterdam

Cisco is een Amerikaans bedrijf, opgericht in 1984, en is wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet. Oorspronkelijk was het alleen gespecialiseerd in routers, maar tegenwoordig produceert en verkoopt Cisco een grote variëteit aan netwerkapparatuur. Vandaag de dag werken er meer dan 65.225 werknemers wereldwijd voor Cisco. Het hoofdkantoor van Cisco Nederland bevindt zich in Amsterdam.
 
Vandaag de dag zijn netwerken een essentieel onderdeel van onze communicatie. Cisco’s netwerkoplossingen vormen de basis voor deze netwerken. De hardware, software en diensten van Cisco worden ingezet om internetoplossingen te creëren die individuen, bedrijven en landen in staat stellen om hun productiviteit te verhogen, klanttevredenheid te vergroten en hun concurrentiepositie te versterken. Het is Cisco’s ambitie om de manier te veranderen waarop mensen werken, leven, spelen en leren.
 
Cisco werkt met getalenteerde mensen die een bijdrage kunnen leveren aan het innovatieve beleid dat Cisco voert binnen de producten die het bedrijf produceert. De voertaal binnen Cisco is Engels, en een goede beheersing van deze taal onontbeerlijk is voor het goed kunnen functioneren binnen het bedrijf.

0800 0200 791

Haarlerbergweg 17-19, 1101 CH Amsterdam


Cisco is wereldwijd leider in netwerkoplossingen voor internet. Cisco is in Nederland gevestigd in Amsterdam, wereldwijd werken meer dan 64.000 mensen bij Cisco