CGI

George Hintzenweg 89, 3068 AX Rotterdam

CGI

George Hintzenweg 89, 3068 AX Rotterdam

CGI, opgericht in 1976, is een Canadees wereldwijd toonaangevende IT en zakelijke dienstverlener. Het bedrijf is actief in ruim 40 verschillende landen, met ruim 65.000 professionals in dienst. Het hoofdkantoor van CGI Nederland bevindt zich in Rotterdam. In Nederland werken er ongeveer 3.500 professionals voor CGI. Deze professionals zijn actief bij bijna alle grote Nederlandse bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. 
 
Wie komt werken bij CGI, gaat deel uitmaken van een hechte community professionals die dedicated met hun vak bezig zijn. Je wordt niet aangesproken als medewerker, maar als ‘member’. Als member ben je echt verbonden aan de organisatie. Zo kun je bij CGI via een aandelenplan en winstdelingsregeling actief participeren in ons succes.
 
CGI is een financieel gezond en stabiel bedrijf, met een toekomstgerichte visie, zeer tevreden opdrachtgevers en members die zich committeren aan de klanten, aan CGI én aan elkaar.

+31 (0)88 564 0000

George Hintzenweg 89, 3068 AX Rotterdam


CGI is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 65.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten