BCC

Bellsingel 61, Shiphol-Rijk

BCC

Bellsingel 61, Shiphol-Rijk

BCC is een Nederlandse winkelketen die consumentenelektronica verkoopt. BCC bestaat al sinds 1969 en is met 74 winkels een van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland. De ruim 1500 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven ernaar om de klanten de hoogst mogelijke service en de beste prijzen te bieden. Behalve in de winkels kunt u sinds 2005 ook terecht bij BCC op internet. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schiphol-Rijk. 

Van magazijnmedewerker tot manager, en van chauffeur tot verkoopadviseur: BCC'ers zijn stuk voor stuk professionals op hun eigen terrein, die klant- en resultaatgerichtheid feilloos kunnen combineren. Ze zijn betrouwbaar, doen hun werk met passie en volop inspiratie. Deze eigenschappen zijn de kernwaarden die de cultuur bij BCC bepalen. 

BCC is een commercieel en dynamisch bedrijf in een branche die zich blijft ontwikkelen. En dus krijg je dagelijks met nieuwe uitdagingen en doelen te maken. Maar BCC heeft ook een hoger doel. Binnen de organisatie is alles er namelijk op gericht de meest vertrouwde elektro-retailer van Nederland te worden. Hoe? Door te werken met passie, te doen wat we beloven en zo te streven naar tevreden klanten. Werken bij BCC, dat is samenwerken met altijd dat ene gezamenlijke doel voor ogen.

 

0900 0555

Bellsingel 61, Shiphol-Rijk


BCC is een Nederlandse winkelketen die consumentenelektronica verkoopt. BCC bestaat al sinds 1969 en is met 74 winkels een van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland.