Amsta

Roetersstraat 2 1018 WC Amsterdam

Amsta

Roetersstraat 2 1018 WC Amsterdam

Amsta is een bedrijf met meer dan 1000 werknemers dat zorg biedt aan iedereen in Amsterdam die om welke reden dan ook niet in staat is zijn of haar leven op eigen kracht vorm te geven, zoals ouderen of mensen met een verstandelijke beperking. Ook mensen met complexe ondersteuningsvragen zijn welkom bij Amsta.

Binnen Amsta wordt er gewerkt volgens 4 kernwaarden: • Professioneel, omdat de cliënten van Amsta recht hebben op ondersteuning naar de nieuwste inzichten • Praktisch, omdat het leven van een mens niet te vangen is in regels, protocollen en procedures • Persoonlijk, omdat iedereen verschillend is • Liefdevol, omdat het leven met een zorgvraag, ook met de beste ondersteuning, soms een uitdaging is.

Soms brengt het leven mensen in een situatie waarin zelfstandig functioneren niet langer gaat. Als ondersteuning door naasten niet meer voldoende is, kunnen mensen voor wonen, zorg en welzijn terecht bij Amsta.

020 - 4486962

Roetersstraat 2 1018 WC Amsterdam


Amsta biedt zorg en ondersteuning aan iedereen in Amsterdam die om welke reden dan ook niet in staat is zijn of haar leven op eigen kracht vorm te geven.