ABN Amro

Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam

ABN Amro

Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam

ABN Amro is een financiële dienstverlener met een zeer breed pakket aan producten en diensten voor zowel particulieren of bedrijven. Het is een organisatie met ambitie en is daarom continu in beweging. ABN Amro is een Nederlandse bank met meer dan 22.000 werknemers in 23 landen. Het hoofdkantoor van ABN Amro bevindt zich in Amsterdam.
 
De bank anno nu bouwt aan een solide relatie met de klant. ABN Amro speelt in op veranderingen in de markt en op deze manier dus eveneens op de behoefte van de klant. ABN Amro levert diensten die passen bij de wensen en ambities van mensen en bedrijven. Het gaat bij ABN Amro om diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een groot internationaal netwerk.
 
De klanten van ABN Amro zijn ook erg divers, al deze klanten worden bediend vanuit verschillende afdelingen: technologisch , juridisch, commercieel, en maatschappelijk. Mede door deze verschillende afdelingen is ABN Amro één van de voorlopers in de bancaire sector.


0900-0024

Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam


ABN Amro biedt particuliere en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan, waaronder verzekeringen, diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk. Bij ABN Amro zijn ongeveer 22.500 mensen werkzaam in 23 landen